CatsOnly Logo

Ofte stilte spørsmål

Hva er CatsOnly?

CatsOnly er en digital veterinærtjeneste hvor du får snakke med dedikerte katteveterinærer rett hjem i stua via en app. Det vil si at du og katten din kan spørre en veterinær om alt mellom himmel og jord som er katterelatert, og få hjelp og veiledning rundt kattens hverdagshelse. Dette foregår først og fremst via videokonsultasjon.

Hvordan fungerer CatsOnly?

Dette er et godt spørsmål med et veldig enkelt svar.

Alt du trenger å gjøre er å:

 1. Laste ned appen
 2. Bli medlem
 3. Legge inn informasjon om både deg selv og kattene dine

Neste steg er å booke en videokonsultasjon med en CatsOnly-veterinær. Fordelene med videokonsultasjoner er at veterinæren kan ta en digital helsesjekk av katten din før du eventuelt må reise til veterinæren.

I mange tilfeller er det bare noen enkle grep som skal til for å få kattens helse «back on track», og turen til veterinæren er helt unødvendig. Sammen finner vi ut hva som bør gjøres for å hjelpe katten din.

Våre veterinærer har mange års erfaring i bransjen og vil raskt kunne gjøre en vurdering av kattens helse – uten at dere behøver å forlate hjemmets komfort.

Hva vil det si at den første måneden er helt kostnadsfri?

Det vil si at vi har en kostnadsfri prøveperiode på en hel måned første gang du laster ned appen – helt uten binding, selvfølgelig. Da kan du prøve ut videokonsultasjonen, utforske appen og se om CatsOnly er noe for deg. Hvis du bestemmer deg for å beholde abonnementet etter prøveperioden er over, vil du automatisk bli trukket månedsprisen på 275 kroner. Hvis ikke, null stress! Da sletter du bare profilen før det første månedsbeløpet blir trukket.

Er det binding hos CatsOnly?

Nei, det er absolutt ingen binding hos CatsOnly. Derfor kan du når som helst kansellere abonnementet dersom du har behov for det. Vi vil at CatsOnly kun skal spre glede, informasjon og god kattehelse for alle.

Må jeg betale mer hvis jeg har mer enn én katt?

Nei, du betaler helt lik pris for medlemskapet ditt uansett hvor mange katter du har.

Hvor mange online konsultasjoner kan jeg ha med abonnementet?

Om du har et aktivt abonnement hos CatsOnly får du ubegrenset antall videokonsultasjoner. Du betaler en fast månedspris, og det koster deg ingenting å booke, gjennomføre eller avbestille konsultasjoner. Det er dog ikke tillatt å reservere unødige konsultasjoner for å hindre andre brukere å benytte seg av tjenesten.

Er det skjulte kostnader ved bruk av tjenesten?

Nei. Det finnes ingen skjulte kostnader ved bruk av CatsOnly. Om du har aktivt abonnement, betaler du ikke for noe ekstra.

Hvordan sier jeg opp abonnementet?

Det er trist å se deg gå, men vi skal selvfølgelig hjelpe deg gjennom det. Nedenfor er en steg-for-steg-guide til hvordan du avslutter abonnementet hos oss.

MERK: Abonnementet avsluttes ikke selv om du sletter appen.

iOS (iPhone)

 1. Åpne Innstillinger-appen på din iPhone
 2. Trykk på navnet ditt øverst
 3. Trykk på «abonnementer»
 4. Trykk på CatsOnly
 5. Trykk på «avslutt abonnement»
 6. Trykk på «bekreft»

Android

 1. Åpne Google Play-appen
 2. Trykk på profilikonet øverst til høyre
 3. Trykk på «betalinger og abonnementer» og deretter «abonnementer»
 4. Velg CatsOnly
 5. Trykk på «si opp abonnementet»
 6. Følg veiledningen
appstore download button
playstore download button