CatsOnly Logo

Abonner og få kattesand fra Biokat’s med på kjøpet

22. juni 2022

Skrevet av : CatsOnly

Abonner og få kattesand fra Biokat’s med på kjøpet

I CatsOnly bryr vi oss om miljø og din katts helse. Derfor er det viktig for oss at kattesanden holder en kvalitet fra øverste hylle. Biokat’s tilbyr miljøvennlig kattesand, med papirposer og naturlig leire. Dessuten er det laget i Tyskland, så sanden er kortreist. Biokat’s kommer til å bli både din og pusens nye favoritt – helt san(d)t!

Noen av fordelene med Biokat’s er sandens luktnøytraliserende egenskaper og absorpsjonsevne, og at den ikke støver. Sanden selv tiltrekker seg lukt, så den ikke sprer seg videre ut i rommet. Noen typer er til og med tilsatt babypudder-duft. Og der annen sand tiltrekker seg fuktighet og tørker ut potene til pus, har Biokat’s aloe vera som er pleiende for potene. Det gir en fantastisk følelse av renslighet og komfort for katten din.

Om du abonnerer på CatsOnly nå, får du kattesand fra Biokat’s med på kjøpet! Hver sekk har et beregnet forbruk på 44 dager, hvorpå du får en ny rett hjem på døra, og slik fortsetter det ut året. Det er ingen ekstra kostnader, kun 275,- i måneden for abonnementet, og all kattesanden du trenger resten av året!

Start abonnementet ditt hos CatsOnly nå og send oss ditt navn og adresse her!

img-6722_optimized.jpg

appstore download button
playstore download button