CatsOnly Logo

Pusen Pia er fornøyd med hjelpen fra CatsOnly

16. desember 2022

Skrevet av : CatsOnly

Pusen Pia er fornøyd med hjelpen fra CatsOnly

To ganger i løpet av det siste året har den ti år gamle pusen Pia hatt behov for litt veterinærtilsyn, og begge gangene har eieren Anne brukt CatsOnly for å få hjelp.

Anne oppdaget CatsOnly i appens spede begynnelse, og meldte seg kjapt inn i det voksende fellesskapet. Da hun oppdaget at Pia hadde skadet seg i en slåsskamp i de tidlige morgentimer, tenkte hun at hun måtte få katten med til veterinæren. Men så husket hun at CatsOnly tilbyr online-konsultasjoner om alt som er katterelatert.

– Jeg fikk raskt kontakt med dem, og de ga meg tips til hvordan jeg skulle behandle sårene. Hun var blodig både på ryggen og på labbene, og det var pels overalt ved trappa. Jeg trodde først at hun hadde mistet den ene kloa, fordi labben var så blodig og rar, sier Anne.

Forsiktig pus

Heldigvis for Pia kunne hun behandles hjemmefra. CatsOnly veiledet Anne gjennom sårstellen. De fortalte at i stedet for å bare rense, kan man helle pyrisept i en skål og dyppe kattens labber oppi og gi henne et ordentlig fotbad. Resten kunne tas med bomull og pyrisept for å forhindre at sårene hovnet opp. Deretter en kjærlig og forsiktig sjekk av resten av kroppen for å finne ut at alt ellers var som det skulle. Takk og pris var kloen like hel.

– Pia er en veldig forsiktig dame. Hun er ikke den som kommer når vi har gjester på besøk, da går hun og gjemmer seg. Hun må være trygg på deg. Det er veldig greit å slippe å dra henne med seg på unødvendige turer til dyrlegen. Man tenker kanskje: «Skal jeg ta henne med til veterinæren nå, eller går det over?». Men når man får pratet med en veterinær, blir man jo veldig beroliget.

– CatsOnly er tilgjengelige hele tiden

Nettopp dette er en av mange fordeler ved CatsOnly. I mange tilfeller er det ikke så mye som skal til for å få katten frisk igjen, da de kan ha mindre irritasjoner og plager. Mye kan avklares med en online samtale og behandles preventivt hjemme. Ved å ta i bruk online konsultasjon, kan du redusere veterinærbesøkene med 70 prosent.

Les også: Møt Tine - dyrlege i CatsOnly

– Det er fint å slippe å dra med seg katten når du ikke er sikker på om det er nødvendig. Og CatsOnly er tilgjengelige hele tiden. Om det skulle skjedd noe i helgen, er det ikke alle steder som har vakt, da måtte jeg ha kjørt langt for å oppsøke en veterinær som holdt åpen, sier Anne.

Bedring etter én dag

Andre gang hun tok i bruk appen, var da Pia oppførte seg litt merkelig og ikke var sitt vanlige jeg.

– Jeg så at noe var i veien. Hun ligger på en spesiell måte når hun ikke har det helt bra.

Anne mistenkte at Pia kanskje var forstoppet, ettersom hun ikke hadde spist eller drukket på en stund. CatsOnly fortalte henne hvordan hun kan bruke sprøyte for å få nok vann i katten.

– Allerede dagen etter var hun bedre, sier Anne.

Tjent inn summen som medlemskapet koster

Videre oppfølging var ikke nødvendig, selv om det selvfølgelig er noe CatsOnly tilbyr der det er behov for det. Nå har Pia det bra igjen, og er nok strålende fornøyd med å ha sluppet en biltur i det fryktede buret to ganger. Også Anne er fornøyd, og er ikke i tvil om at hun vil anbefale CatsOnly til andre katteeiere.

Les også: Agathon ble frisk igjen med hjelp fra CatsOnly

– Det er veldig lettvint, og folkene der er veldig imøtekommende og hyggelige å prate med. I tillegg har jeg allerede tjent inn den lille summen et medlemskap koster. Det blir gjerne noen hundrelapper når du skal til veterinæren, og det kunne fort kommet opp i tusen kroner. Med to telefonsamtaler har jeg spart den utgiften, forklarer Anne.

Lurer du på noe angående kattens helse? Ta kontakt med CatsOnly her!

appstore download button
playstore download button