CatsOnly Logo

Slik fungerer CatsOnly-abonnementet

6. april 2022

Skrevet av : CatsOnly

Slik fungerer CatsOnly-abonnementet

Et abonnement hos CatsOnly er rimelig, enkelt og ikke minst nyttig for både deg og katten din. Men hvordan fungerer det egentlig?

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å overtale katten til å bli med til veterinæren. Om du så mye som tenker på å hente frem buret, merker pus at noe er på ferde og gjemmer seg under senga. Og om du først får den i buret og setter dere inn i bilen, er katten merkbart ukomfortabel og kan bære nag til deg i lang tid etterpå. CatsOnly tilbyr en nyskapende løsning på problemet; nemlig digitale konsultasjoner med våre dyktige veterinærer! For en fast månedlig sum på 275 kroner, får du alltid direkte tilgang til en av våre dedikerte dyrleger som tar deg og katten din på alvor.

Les mer: CatsOnly skal gjøre det enklere for alle å ta vare på katten sin

Ubegrenset antall videokonsultasjoner

Når du melder deg inn i CatsOnly-fellesskapet, betaler du en månedlig sum på 275 kroner. For denne nette summen får du ubegrenset tilgang til videokonsultasjoner. Det er en fast pris uansett om du bestiller konsultasjon eller ikke, og uavhengig av hvor mange katter du har. Om du er en stolt eier av flere katter, kan altså hele den hårete gjengen gå inn under ett abonnement! Vil du bestille konsultasjon til flere katter, eller trenger du mange konsultasjonstimer til én og samme pus? Ingenting å bekymre seg for, prisen er uansett bare 275 kroner i måneden.

Ingen ekstra kostnader

Det er ingen skjulte kostnader, så du trenger ikke bekymre deg for å plutselig bli trukket mer enn den månedlige summen. Abonnementet kan enkelt avsluttes når som helst – det er ingen bindingstid og det er veldig enkelt å avslutte abonnementet.

Les mer: Må katten egentlig kastreres?

Rendyrket norsk tjeneste

I mange apper må man forholde seg til det engelske språket. Det er kanskje greit nok om man bare skal legge ut et bilde eller spille et lite spill, men det kunne fort blitt vanskelig om man skulle snakket med en lege og forholdt seg til medisinske uttrykk på engelsk. Derfor er det veldig greit at CatsOnly er en rendyrket norsk tjeneste. Alle våre veterinærer snakker norsk, og kundeservice er også basert i Norge. Det er altså akkurat som å gå til din faste veterinær, bare enklere og billigere!

Behandling hjemmefra

Med digital veterinærkonsultasjon hos CatsOnly unngår du å dra en misfornøyd pus med til legen for hver minste ting. Det er nemlig slik at i mange tilfeller er det ikke så mye som skal til for å få katten frisk igjen, da de ofte har mindre irritasjoner og plager. Mye kan avklares med en online samtale og behandles preventivt hjemme. Hos oss får du ikke bare den ene timen, men også all nødvendig oppfølging online, også om det trengs samme dag. Det er sjeldent at en katt er akutt syk og trenger legehjelp, men de er også flinke til å skjule sykdomstegn. Ettersom mange katter derfor besøker dyrlegen litt for sent i sykdomsforløpet, hender det at plagene bli verre over tid og utvikler seg til noe mer kritisk. Så fort du er bekymret, kan du spørre oss om hva enn du lurer på. Alt gjøres gjennom appen, hvor du bestiller timer og har oversikt over tidligere og kommende timer. De neste mjauene du hører kommer til å bety «takk!».

En kjapp artikkeloppsummering for deg på farten:

  • CatsOnly gir deg muligheten til å få et ubegrenset antall konsultasjoner med katteveterinærer gjennom appen.
  • Abonnementet koster kun 275 kroner i måneden, uansett hvor mange katter du har eller timer du bestiller.
  • Dette er en fast pris, uten ekstra kostnader.
  • Det er ingen bindingstid – du kan når som helst avslutte abonnementet.
  • CatsOnly er en norsk tjeneste, basert i Norge.

Visste du...

At CatsOnly donerer 25 kroner av hvert årsmedlemskap til Dyrebeskyttelsen Norge? På den måten er ikke ditt abonnement bare nyttig for katten din, men også for en annen trengende søtnos der ute!

appstore download button
playstore download button